Installation och produkter

Ventilation är viktigare är många tror, har du hittat till den här hemsidan så är du redan på rätt spår. Dålig luft hemma kan göra dig trött och i värsta fall sjuk. Vi på Ahlavent vet hur man får ett bra inomhusklimat hemma och vi vet hur man behåller det, vilket är  minst lika viktigt. Dessutom kan vi de olika ventilationssystem som finns i våra svenska hem på våra fem fingrar.

Önskar du en offert eller prisförslag så är du välkommen att kontakta oss på  info@ahlavent.se
så kontaktar vi dig för tidsbokning. 

 

Hur vi jobbar

Vi kommer på utlovad tid och håller en god kontakt med våra kunder, har man funderingar före och efter en installation så finns vi alltid ett samtal/mail bort. 
Vi jobbar organiserat och städar under arbetsgången och när vi är klara.
När installationen är färdig testkör vi och justerar in alla flöden i ditt nya ventilationssystem. Vi utför också den obligatoriska ventilationskontrollen (OVK).

När vi projekterar, levererar och monterar ditt nya ventilationssystem tar vi hänsyn till:
- Boverkets byggregler 
- Dina önskemål 
- Vad ditt hus mår bäst av

Är du intresserad av att veta mer om våra tjänster och upplägg så får du gärna slå oss en pling eller maila in på  info@ahlavent.se

Vill du hellre göra jobbet själv?
Bedömer du att du kan montera ditt ventilationssystem själv och bara vill köpa grejerna av oss? Inga problem. Vi ritar en principskiss, projekterar materialåtgången och så plockar vi ihop ett paket med allt du behöver. Om du mot förmodan skulle behöva något tips på vägen under arbetet så är det bara att höra av sig.
Vill du försäkra dig om att allt fungerar som det ska när du är färdig med monteringen? 

Kontakta oss för testkörning och injustering av luftflöden.

Ahlavent har certifierade funktionskontrollanter av ventilationssystem i enlighet med lagen om tekniska egenskapskrav på byggnadsverk. Certifieringen ges ut av Swedcert (cert.nr 3291) och Sitac (cert.nr SC0809-09 och 0757/08).

Vi är återförsäljare för följande leverantörer: 
- Fläktwoods
- Östberg
- Ensto Enervent (Installationspartner)
- Flexit (Certifierad partner)
- Swegon (Certifierad partner)