Go to Top

Behöver du ett nytt ventilationssystem?

Dålig luft hemma kan göra dig trött och i värsta fall sjuk. Vi på Ahlavent vet hur man får ett bra inomhusklimat hemma och vi vet hur man behåller det, vilket är minst lika viktigt. Dessutom kan vi de olika ventilationssystem som finns i våra svenska hem på våra fem fingrar. 

När vi projekterar, levererar och monterar ditt nya ventilationssystem tar vi hänsyn till två saker:
1. Dina önskemål
2. Vad huset mår bra av

Så här jobbar vi
V i kommer på utlovad tid och lämnar inte ditt hus förrän vi är färdiga. Inget skuttande mellan olika uppdrag (Start -> Full fart -> Klart). Vi håller rent och snyggt omkring oss och tar alltid med oss det skräp som skapas under arbetets gång.

När installationen är färdig testkör vi och justerar in alla flöden i ditt nya ventilationssystem. Vi utför också den obligatoriska ventilationskontrollen (OVK).

Ahlavent har certifierade funktionskontrollanter av ventilationssystem i enlighet med lagen om tekniska egenskapskrav på byggnadsverk. Certifieringen ges ut av Swedcert (cert.nr 3291) och Sitac (cert.nr SC0809-09 och 0757/08).

Vill du hellre göra jobbet själv?
Bedömer du att du kan montera ditt ventilationssystem själv och bara vill köpa grejerna av oss? Inga problem. Vi ritar en principskiss, projekterar materialåtgången och så plockar vi ihop ett paket med allt du behöver. Om du mot förmodan skulle behöva något tips på vägen under arbetet så är det bara att höra av sig.

Vill du försäkra dig om att allt fungerar som det ska när du är färdig med monteringen? Kontakta oss för testkörning och injustering av luftflöden.